Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
181 woorden
1 minuten leestijd

Update Alinde&Jua

Het is de hoogste tijd voor een update over de prestaties van Alinde en Jua tijdens de laatste shows. Omdat Alinde in juni 10 jaar is geworden mag ze nu deelnemen aan de officiële competitie junior handling. 

De eerste keer dat ze tussen de grote jongens en meiden de ring in mocht was tijdens de show in Utrecht op 29 juni. Zij en Jua deden dat meteen met verve en werden beloond met een mooie vierde plaats. Ze kreeg van de keurmeester nog het mooie compliment 'best triangle of the day'.

De week erna was het tijd voor de show in Hoogeveen en ook daar behaalden ze, ondanks dat Jua een mening had over de regen en het natte gras, een mooie vierde plaats.

Op 14 juli was het tijd voor het Brabants Rashondenfestival in Waalwijk. Het was een warme maar heel gezellige dag en Jua en Alinde deden het samen weer heel netjes. Deze keer werden ze beloond met een schitterende eerste plaats. 

Met deze mooie resultaten heeft Alinde zich geplaats voor het Nederlands Kampioenschap Junior Handling tijdens de Winner. 

Nieuwsoverzicht