Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
198 woorden
1 minuten leestijd

Olly en Jua kampioen

Afgelopen weekend waren Bart en Alinde samen met Olly en Jua op reis naar Bosnië. Ze hebben daar twee dagen geshowd op de show in Vitez. Een heerlijke buitenshow, waar ze twee gezellige dagen met bekenden hebben gehad en veel plezier in een naast de ring.

Olly vindt het showen buiten leuker dan binnen en heeft prachtige resultaten behaald. Hij heeft vier CAC (kampioenschapspunten) verdiend en twee reserve CACIB (internationale kampioenschapspunten). De eerste show werd hij ook nog beste van het ras en werd derde in de rasgroep. Met deze resultaten mag Olly zich voortaan kampioen van Bosnië en Herzegovina noemen.

Jua werd voorgebracht door Alinde en ook in Bosnië steelde het kleine meisje met de ridgeback de show. Ook Jua behaalde prachtige resultaten. Ze won vier CAC, één reserve CACIB en een vol CACIB. Van de vier shows werd ze drie keer beste teef. Met dit resultaat mag ook Jua zich nu kampioen noemen.

Alinde heeft ook nog meegedaan aan de juniorhandling. De eerste keer werden zij en Jua tweede. De tweede en derde wedstrijd wonnen ze. De vierde wedstrijd ging Alinde niet met Jua maar met Olly de ring in. En zij en Olly werden samen eerste.

Nieuwsoverzicht